Читател се разгневи на засиления трафик в и около Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
08:35 / 17.10.2017
5967
Здравейте, сутрин пътят от Куклен до Сточна гара е цяло изпитание. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен до нашата медия. И допълва: Първо, отбивката преди Околовръстното от село Белащица трябва да изчакаш колите с предимство, те са много и опашката от коли, идващи от село Брестник и Куклен, става над километър, после чакаш на Околовръстното, където целият трафик от всичките села се движи в една лента, а преди колелото спокойно може да станат 2 ленти. 

Разбира се, покрай митницата движението е в две ленти заради спрени тирове, въпреки знака за забранено спиране, но може би той е само за коли и не важи за тирове и накрая "умните" светофари те хващат всичките до един, защото зелената вълна в нашия град е мираж. По платното от митница до Сточна гара има дупки с история, в които спокойно може да си счупиш колата. Защо казвам с история? Защото са там поне от 1 година и никой не иска да ги запълни, а може би управляващите и отговорните не са минали по този булевард, по който няма никакъв трафик! С две думи има няма и час и си минал 9 км...

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).