Читател на Plovdiv24.bg с жалби до три институции, резултатът нулев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:06 / 10.08.2023
2328
Читател на Plovdiv24.bg реши да се свърже с редакцията ни, за да разкаже за проблем, на който става свидетел всеки ден. Ето какво сподели той в писмо до нас, към което прикачи и видео:

Здравейте, уважаема редакция, пиша това писмо с надежда чрез Вас да се обърне внимание на поредния ремонт на път, след който няма и година и дупките се появиха.

Става въпрос за моста над магистрала "Тракия" посока село Бенковски. В началото преди около 4-5 месеца се появи първата дупка на платното посока към с. Бенковски, а сега вече са и на двете платната за движение. Като гражданин на тази държава, подадох сигнали към всички институции, от които според мен би следвало да се вземат необходимите мерки.

Първо се свързах с община "Марица" оттам ми обясниха, че не е в тяхната компетенция и да подам сигнал в АПИ (агенция "Пътна инфраструктура").След разговор с тях ми беше обяснено, че за такива проблеми по-добре да подам сигнал в ОПУ (Областно пътно управление).

Проведох разговор и с ОПУ с надежда 
това да е последната институция, която да предприеме действия по отстраняването на тези проблеми на пътя, но за съжаление повече от месец от разговора с тях няма никаква реакция. Обръщам се към Вас, най-четената и уважавана медия на град Пловдив с молба за проверка на моя сигнал.

Направил съм и видео клип, който ще потвърди основателния повод да се обърна към Вас.

Приятен ден и предварително благодаря!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).