Читател на Plovdiv24.bg: Пожарогасителят на автобуса беше празен!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:43 / 27.05.2013
6780
Читателят на Plovdiv24.bg, който по-рано днес стана свидетел на горящия автобус по линия 66, реагира мигновено на твърденията, че пожарогасителят на возилото е бил пълен. Ето какво написа той на редакционната ни поща преди броени минути:

Възмутен съм от откровените лъжи на шефа на фирма "Грация"! Има десетки свидетели, които видяха, че пожарогасителят им е празен и го изкараха твърде късно - дори не фъшна! Изпръскаха моя, който е 1 кг и е за лека кола. И то като ги карах настоятелно - кондукторът го ползва, шофьорът само гледаше! От бензиностанцията не са взели нито един, едно момиче от персонала дойде да гаси! Да направят експертиза да видим дали е пръскано скоро с техния пожарогасител (в последните 3 месеца). Той изглеждаше като забравен от Бога! 

Абсолютни измислици са и това с разхлабената "щипка" на горовопровода. Една автотехническа експертиза и възстановка на случая може по категоричен начин да докаже, че това е невъзможно! За пореден път лъжи от същата тая фирма с маршрутките, докога? Трябва да умре ли някой, за да се разчуе колко са нагли и опасни за пътниците?!

Проверете и вие кой поред запален автобус е това на тази фирма за последните 3 години?! Все дупки ли уцелват...

Друг наш читател пък написа следното: 

Още по булевард "Пещерско шосе" в близост до бар "Вербо" към 8:05 автобусът пушеше съмнително от към задния капак, даже намаляваше видимостта на участниците на движението с гъстия бял пушек, който се носеше след него.Това направи впечатление на мен и на всички пешеходци и шофьори.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
27.05.2013 Свидетел на инцидента с горящия автобус с шокиращи твърдения, от фирмата отричат!
27.05.2013 Автобус на градския транспорт в Пловдив се запали тази сутрин
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).