Читател алармира: Дете избяга от детска градина!

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
12:05 / 20.07.2019
11660
Читател на Plovdiv24.bg алармира, че дете от детската градина "Червената шапчица" е избягало от градината. Ето какво още разказа читателят ни:

"Здравейте! Родител съм на дете, което посещава детска градина "Червената шапчица" в "Тракия". На 2 юли видяхме пред градината полицейски служители и разплакана майка. Суматохата беше голяма. Тогава не разбрахме какво се е случило, но по-късно се разбра - дете от група "Невена" е избягало от територията на градината! Намерено е пред входната врата на дома си".

По думите му детското заведение е с камери за наблюдение, но не е ясно кой ги гледа. Има и човек, ангажиран с охраната, учителите също наблюдават децата. Може би моментът - лятото, когато има т.нар. сборни групи, е предпоставка за подобен инцидент.

Потърсихме директорката на детската градина, за да коментира случая и дали са взети някакви предпазни мерки. На посочения телефон обаче никой не отговори.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).