Читател: Жена припадна в автобус №22 от жега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
10:45 / 05.03.2013
8432
Plovdiv24.bg продължава да получава на електронната си поща ежедневни сигнали за нередности, свързани с градския транспорт в Пловдив. Този път поводът за възмущението на нашия читател не е свързан с нередовността на автобусите, а с лошото състояние на някои от тях.Ето за какво точно става дума:

"Здравейте, уважаема редакция на Plovdiv24.bg. Пиша Ви за да изразя своето недоволство от градския транспорт в Пловдив. За вас тази тема е дежурна и оплакванията на гражданите са ежедневие. Ето на какво станах свидетел на 30.04.2013г. по обяд в най-горещите часове на деня. Пътувах с линия 22 в посока на новия "Кауфланд" на ул."Източен". Автобусът беше пълен, имаше правостоящи. Жегата беше непоносима. Въпреки знаците "климатик", в автобуса такава екстра няма. На светофара до хотела на Ванко 1, една жена припадна ог жегата и се свлече на пода на автобуса. Пътниците започнаха да я обливат с вода. Жената след малко дойде в съзнание. Свалиха я на първата близка спирка. Попитах кондукторката:" Защо не пуснете климатика в автобуса?", а тя ми отговори: "Какъв климатик, няма климатик".

Питам, до кога ще се возим при такива обстоятелства, в един от най-горещите градове в България? Какъв кандидат за Европейска столица на културата е Пловдив с този безобразен градски транспорт? Колко хора ще припадат през летните месеци в автобусите? Кога ще се движим при нормални условия, в нормален градски транспорт? Не ми се мисли, какво ще бъде юли и август...Ад...".

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).