Читател: Заради този дебил ще страдат невинни

Автор: Васил Динев
Коментари (15)
10:19 / 24.10.2017
11145
"Боклуците по пловдивските улици вече не са само в казаните, а и зад воланите", пише читател на Plovdiv24.bg. Реакцията му е предизвикана от случката във видеото. "Днес сутринта в момента, в който направих ляв завой от бул."Руски" към ул."Преслав", автомобил с чужда регистрация и десен волан изскочи срещу мен. Сега, гледайки видеото, осъзнавам, че е можело да го видя и по-рано, но всеки шофьор, особено който е минавал от там, знае, че там е трудно да видиш дори МПС-тата, идващи по "Руски" заради дърветата. 

Ситуацията е допълнително усложнена заради заградения тротоар и често ходещите по пътното платно пешеходци на това кръстовище. Затова последното нещо, което някой шофьор би погледнал, е дали идва кола в насрещното. Предвид мократа настилка ми бе пределно ясно, че този няма как да спре, още повече, че на него му се пада и лек наклон. Освен това видно и от видеото не се движеше особено бавно. А ако нямаше автобус по "Руски" в този момент и бях тръгнал 1-2 секунди по-рано и съм навътре в улицата и не мога и аз да спра така, че той да мине покрай мен? Челен сблъсък и отново ще страдаме невинните заради дебили като този. Защото явно той е поредният, който си мисли, че е по-тарикат от всички останали, които си чакаха, наредени както е по закон в тяхната лента за движение", завършва нашият читател.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).