Читател: "Невидим" знак в Центъра ми създаде куп неприятности!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
08:37 / 04.09.2012
8244
Здравейте, вчера в 14:00 часа колата ми беше закопчана със скоба на ул. "Капитан Райчо" 50. При паркиране заплатих на случител на фирмата 1 лв. Той прибра парите и не каза нищо. Когато тръгвах от офиса си, видях, че на колата имам скоба. Когато дойдоха да ми освободят колата, ми обясниха, че имало поставен знак за "синя зона", но знакът не се вижда от нито един ъгъл на кръстовището, защото е зад короната на едно дърво, а работникът не бил длъжен да ми обясни, че трябва на всеки час да плащам, а да съм се осведомил от медиите, което според мен е несериозно. 

Пиша ви това, за да предупредим всички, които искат да паркират на ул. "Капитан Райчо", че ще бъдат закопчани без предупреждение и без да могат да видят какъвто и да е било знак. Прилагам снимки на въпросното кръстовище, където би трябвало да има знак, пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател. Кой има вина за така създалата се неприятна ситуация, оставяме да прецените вие.

Виж коментарите (48)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).