Читател: Лоша хигиена в обект за бързо хранене в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (30)
15:48 / 11.03.2016
21007
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на сайта, за да сподели своите притеснения и да посъветва пловдивчани. За какво точно става въпрос? Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

"Здравейте, бих искал да споделя чрез вашата медия относно некоректно и нездравословно отношение на обект за бързо хранене "Луди тостери", намиращ се непосредствено до "Новотел Пловдив" и началото на Пешеходния мост.

Проблемът е следният - за втори път закупувам закуска от обекта. Забелязвам как всеки път персоналът борави с пари, след което приготвя храната със същите тези ръце, с които е пипал парите.

Поръчах си тостер, търпеливо изчаках и момента, в който и хлябът, и кашкавалът бяха добре опипани. Направих забележка на служителката, след което тя ме изгони и отказа да ме обслужи. Помолих за минерална вода и отново ме изгони.

Сигналът ми вече е подаден към РЗИ, Данъчна служба и районното кметство.

Апелирам гражданите да подбират обектите, от които да се хранят с цел да пазят здравето си. Прикачени са снимки".

Репортер на сайта се свърза с РЗИ, откъдето увериха, че такъв сигнал при тях в действителност е подаден. Оттам обаче уточниха, че по подобен род казуси отношение трябва да вземе Агенцията по безопасност на храните. Подалият сигнала е уведомен за тази подробност от РЗИ.


Виж коментарите (30)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).