Читател: Докога ще търпим безчинствата на т.нар. "малцинство"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
14:35 / 10.04.2015
4524
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса писмото на свой редовен читател:

Здравейте! Искам да Ви попитам дали е възможно да поставим една тема (статия) пред читателите Ви, свързана с назряващата в страната ни етническа криза? 

Идеята ми е да се види дали този проблем ще заинтригува хората и управляващите по-сериозно. Всеки ден ние ставаме свидетели на безчинствата на така нареченото "малцинство". 

Също така искам да попитам как е възможно и в каква държава живеем, че народът да е под постоянен страх? Като цяло смятам, че за нашата държава спасение няма, но все пак трябва да направим всичко възможно да се съхраним като нация! 

Нека поставим и въпроса към управляващите нормално ли е посред бял ден в нашия град на паркинга на голям супермаркет циганин да заплаши 27-годишна жена, за да й вземе количката с 50 стотинки, нормално ли е министърката ни на вътрешните работи да каже че "се цитирало медийно събитие, което не засягало пряко политиката на вътрешното министерство" - относно изказванията в ромската махала в Сливен ("Българите на сапун") и нека я попитаме в компетенцията на кой регулярен орган са тези своеволия. 

Лично аз съм ставал свидетел как в хранителен магазин циганка се подиграва на продавачката, че тя не работи и взема 1100 лв. помощи всеки месец, а продавачката работи и взема 400 лв. 

Примерите за безобразията на ромите са безкрайно много и мисля, че проблемът е много по-голям, отколкото всички ние си даваме сметка и най-вече смятам, че трябва да спрат да се дават такива помощи на циганите. 

Има случаи, в които циганка продължава да взема помощи за дете, което отдавна го е продала, просто не искам да давам повече примери. Смятам, че и казаното до тук е предостатъчно! Благодаря за отделеното време!

Надявам се най-после българина да се огледа и да види какво се случва около него!


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).