Читател: Ад! Неработещи табла и непоносима жега в Централна гара!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
14:37 / 01.08.2013
5407
За нередности около условията за пътниците в Централна жп гара Пловдив и други неразбории, свързани с БДЖ, пише на редакционния имейл на Plovdiv24.bg наш редовен читател. Ето за какво точно става въпрос:

Здравейте, пиша ви тези редове относно уникалното качество на БДЖ! Преди дни си закупих билет за влак 8641, заминаващ по разписание в 19.05 часа от гара Пловдив за Ямбол. Дотук всичко е наред, докато не обявиха закъснение от - забележете - 70 минути. За съжаление няма как да Ви изпратя снимка от информационното табло, защото явно там такова закъснение не се показва! С молба да се свържете с Централна гара Пловдив, за да се получи яснота, на мен ми беше обяснено,че имали проблем с локомотива! Аз питам БДЖ само един локомотив ли имат по направление София-Ямбол?

След проведен разговор с началник гара беше обяснено,че не ми се дължи никаква неустойка за времето в което трябва да чакам заветния влак! 

Предварително ви благодаря за съдействието! Забравих да спомена, че на гарата дори и в това време температурите са непоносими. Поздрави.

Репортер на сайта се свърза с представител на "Пътнически превози" в Пловдив, който обясни ситуацията така:

"Таблата наистина не работят, защото договорът за поддръжката им изтече. Предстои ръководството в София да подпише нов, след което ще се ремонтират. В момента работят две табла в подлеза и едно в централната чакалня. 

До седмица чакаме да приключи обществената поръчка и ще бъде взет един голям климатик. 

Закъснението на влака София-Ямбол наистина е факт и проблемът бе повреда в локомотива".

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).