"Чистота" се грижи за почистването и по читателски сигнали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:22 / 28.07.2008
2033
Сигналите за натрупани отпадъци и строителни материали, които читателите на Plovdiv24.bg подават във форума ни, са приети от фирма "Чистота" и са задействани механизмите за почистване и глобяване на нарушителите. Представители на общинската фирма вече са регистрирани членове на форума ни и отговарят лично на мненията на гражданите, апелирайки за още по-голяма активност. Те изразиха готовност да откликнат на всеки сигнал, който е в ресора им.

Сметището зад блок 245 в квартал "Изгрев", за което сигнализира наш читател, е сериозен проблем, за който са информирани както от "Чистота", така и общинските еколозите и РИОСВ - Пловдив. Касае се за земна маса, строителни отпадъци, трупани години наред. Ще бъде организирана отделна акция, за да се почисти това сметище, уточняват от комуналната фирма.

За нерегламентираните сметища от строителни отпадъци ще бъдат известявани районните кметства, които да глобят замърсяващите фирми, след което ще бъдат задействани акции по места.

Поради зачестилите сигнали на наши читатели, свързани с чистотата на нашия град, създадохме специален форум, където всеки може да публикува сигнал за подобни проблеми. Редакцията на Plovdiv24.bg се ангажира да предаде Вашите сигнали на отговорните институции, за да могат те да реагират. За целта влезте ТУК!

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
22.07.2008 Проблемът с боклуците до блок 70 в ЖК Тракия е решен
21.07.2008 Натрупани строителни отпадъци са причина за мръсотията до бл. 70 в
"Тракия"
21.07.2008 Зловония и зарази се носят във въздуха в "Тракия"
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).