Четириног странник предизвика вълна от умиление в Пловдив

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
12:43 / 31.12.2022
7284
Читател на Plovdiv24.bg реши да сподели с аудиторията ни за срещата, която е имал с четириног приятел, който търси своето място в любимия ни Пловдив. Ето какво ни разказа нашия читател:

"Наскоро се запознах с един четириног странник от нашия любим Пловдив.

А именно познатия на много хора Ушко.

Прибирайки се в блока ми, забелязах голямо куче в напреднала възраст да спи във входа. Последва ме до моя етаж, отказа храна и вода. Искаше само да поспи.

Поразрових се в интернет, свързах се с доста хора. Изглежда Ушко беше спал в десетки входове в източната част на града ни, предимно в "Изгрев" и началото на "Тракия".

Кучето е изключително добронамерено и кротко. Влезна във входа вечерта, сам е пожелал да излезе сутринта. Не беше направил никакви поразии, повечето хора дори не разбраха, че е подремнал на един от нашите етажи. За съдбата на животинката имаше различни мнения, от това, че живее в Преспа-2, до това, че собственика му е починал и той е бил освободен. Забелязван на много места, Ушко е оставял само добро и огромен чар след себе си. Едва ли обаче той е виждал същото насреща.

Молбата ми е, ако го видите чакайки пред вашия вход, ако не в дома си, оставете го да подремне за няколко часа поне във входа, на топло и тихо. Нека му помогнем да избута последните си години в един по-хубав Пловдив."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).