Частник организира тридневен фест с рок, чалга, скара и бира в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (7)
08:37 / 03.06.2022
19350
Частник организира тридневен  "Кеф-Фест" в Коматево, видя репортер на Plovdiv24.bg. "Коматевци, чака ви голям купон на 10, 11 и 12 юни - сцена, музика на живо, детски театри, американски коли, къмпинг, хапване и пийване, забавления, Кеф-Фест в местността Годжуците“, написа във Фейсбук с покана към жителите на квартала организаторът, представящ се с артистичното име Иво Иф Рос.

Във феста има по нещо за всички вкусове. Ще има и чалга и рок. "Коматевският "Уудсток" се готви с пълна пара!!!! Нема да има пропуски, 4 вида наливна бира!!!“, пише още Иф Рос.

В мрежата обаче се появиха постове, в които хората питат това събитие има ли официално разрешение за провеждане. "Мили хора, подготвяното от вас събитие има ли разрешение? Никак не съм щастлив да разбера, че на 200 метра от къщата ми ще има 3 дни песни и танци, много алкохол и други неща... , хора на палатки“.

"Скъпи приятели, организирам това събитие в частна собственост и с лично финансиране от мен, имам разрешение от главна община, ще бъдат спазени всички норми за чистота, шум и тн. Всички са добре дошли и осигурената продажба на храна, бира и безалкохолни напитки ще бъде извършвана през регистриран касов апарат. Всички са добре дошли да се забавляват. В последните дни чета нелепи постове по темата. Моля да престанат въпросните господа, защото чисто етично не им влиза нито в живота, нито в работата им въпросното събитие. Ако не се спазят норми, или има нарушения, има контролни органи и т.н. Всички концерти са безплатни и хонорарите на изпълнителите ги плащам аз. Кеф цена няма“, отговаря Иф Рос.

Но сега пък някои недоумяват как така частно събитие се провежда в поляна, която е частна собственост, а самият собственик на поляната твърди, че е разбрал от публикациите във фейсбук за феста, но заради удоволствието за хората се съгласил концертът да се проведе.

"Ние, собствениците на земята, питаме обаче община Пловдив, как ще даде разрешение за провеждане на каквото и да било върху чужд имот? Въпросът е принципен - има ли закони в тази наша прекрасна страна? Въпреки всичко, пожелавам успех и нека всички се забавляват безкрайно!“, пише Невена Маджаринова.

Въпреки дебатите и недоуменията тридневният фест в Коматево ще се проведе. Гостите са сигурни, сред тях е и Радо Шишарката, група "Конкурент“, Jenny Jo от "Гласът на България“ и други.

Организаторът се надява коматевци, а и не само те, да се съберат на поляната Годжуците. И показва пълната програма на феста:

10 юни - петък:

19:00 Народна музика на живо

20:00 Песните на Васил Найденов в изпълнение на Иван Баев

21:30 Jasmina - Tina Turner & '80...'90 Hits

11 юни - събота:

18:00 Театър за деца

19:00 Пепи Попов от Атлас и Иван Баев- БГ поп и рок

20:30 Sex Junkie - рок

21:30 Концерт на група Конкурент

12 юни - неделя:

12:00 Неделен детски театър

19:00 Група Sutura - поп и рок

20:30 Радо Шишарката

21: 30 Концерт на Jenny Jo от Гласът на България

Виж коментарите (7)

Още по темата (1):
07.06.2022 Пловдив не помни такъв фестивал! Радо Шишарката ще пее Deep Purple
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).