Часове преди Задушница: Безобразие и скандално "шоу" на Драгановите гробища в Пловдив

Автор: Силвия Станева
Коментари (1)
20:28 / 02.06.2023
13832
Утре е Черешова задушница, която е свързана с поверието за прибирането на душите на всички покойници, които са били на свобода след Велики четвъртък. Православната църква е установила на този ден специално богослужение в памет на починалите християни. За съжаление обаче пловдивчани, решили да почетат паметта на починалите си близки, станаха свидетели на неприятно "шоу" на гробищата. Хората се обърнаха към редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкажат за скандалния /по техни думи/ инцидент.

Днес, 02 юни, в навечерието на Задушница се случи следният инцидент на Драганови гробища в Пловдив. Много хора бяха дошли на гробищата, за да почистят гробовете за празника. Водата на вътрешните чешми беше спряна още в 18.10, като оправданието беше, че работят до 18.30 часа.Тази ситуация принуди хората да носят вода от входа, което ги забави, включително и мен.

Към 19 часа няколко човека не можахме да излезем, защото всички врати бяха заключени. Охраната видя, че има хора, но въпреки това заключи вратите. Хората без коли припълзяват под врата, а други прескачат оградата.

Такова "шоу" наистина само в България може да се види!, завършва разказа си нашият читател.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).