Цацаров награди окръжния прокурор на Пловдив за заслуги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:34 / 30.03.2018
4043
Окръжна прокуратура-Пловдив проведе днес годишно събрание, на което бяха отчетени резултатите от дейността през 2017 г. на Окръжна прокуратура-Пловдив и прилежащите й районни прокуратури от региона - Пловдив, Асеновград, Първомай и Карлово. Гости на събранието бяха Иван Даскалов, апелативен прокурор на Пловдив, Николай Георгиев, прокурор, завеждащ отдел "Аналитичен“ във Върховна касационна прокуратура, Веселин Хаджиев, председател на Окръжен съд-Пловдив, Румен Боев, зам.-апелативен прокурор, Николай Петров, директор на ТД на ДАНС-Пловдив и представители на ОД на МВР-Пловдив.

Със заповед на главния прокурор Сотир Цацаров, с грамота и отличие – знак "За заслуга“, е награден Румен Попов, окръжен прокурор на Пловдив. Наградата бе връчена от апелативния прокурор Иван Даскалов пред магистратите, присъстващи на събранието. Румен Попов е награден за отлично изпълнение на служебните задължения като прокурор и административен ръководител на Окръжна прокуратура-Пловдив.   

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).