Брутално! Вижте поредната гавра в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
13:09 / 02.02.2018
33481
Отново посегателство над паметници и плочи. Вчера, в деня на жертвите на комунизма. За това съобщава в социалната мрежа Фейсбук Десислава Йорданова, общинска съветничка в ОбС Пловдив от БСП. И добавя: "И понеже са много смели и големи демократи, показват по този начин ненавистта си. А ние, лошите комунисти, дето трябва всички да умрем, никога не сме си позволили да поругаем по този начин тяхна плоча или паметник. Защото сме научени на почит и традиции, дори към тези, които изповядват различна философия.

Онзи ден пак имаше обяснения от висши държавници как няма фашизъм отдавна. Еми тия пречупени кръстове едва ли ги е нарисувал някой антифашист... И между другото, да кажа на тия умници, които са направили това:  Братската могила, която сте нашарили, е мемориал на всички загинали във войните след Освобождението, до наши дни. С този си акт обругавате дори тези, които са се били за свободата ни след пет века робство.

А относно барелефа на Лиляна Димитрова - не знам какъв трябва да си, за да се отнесеш така към паметта на човек, загинал само на 25 години, самоубила се с последния куршум при неравна престрелка на това място, за да не я заловят, измъчват и принудят да предаде другарите си. Ама нищо, вие продължавайте да се криете като мишки и да поругавате по нощите паметта на достойните... Нищо не е забравено, никой не е забравен!"

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).