Брутален инцидент в пловдивски автобус! Врата затисна баба за шията, едва не се случи най-лошото!

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
10:44 / 13.05.2018
36738
За изключително неприятна ситуация, която се е разиграла в пловдивския градски транспорт, алармира читател на Plovdiv24.bg. Случката по линия 26 е от 8 май. Ето какво казва очевидецът:

Здравейте, искам да изкажа възмущението си от шофьор по линия 26 и брутална ситуация, която се разигра във вторник, малко преди 18 ч. Почуствах се все едно не съм в градски автобус, а в селска кръчма. На едно кръстовище, докато изчакваше светофара, шофьорът спря да си бъбри с шофьор на друг автобус и на изключително висок глас прозвучаваха всякакви долнопробни изрази, но това е само началото. Бруталната случка стана малко след това. На спирката на Пловдивския университет, малко преди "Тримонциум", баба с дете, аз и още няколко човека, понечихме да слизаме, както си му е реда при отворена задна врата. Когато дойде редът на бабата да слиза, незнайно защо, шофьорът затвори вратата и затисна бедната женица за шията. Гледката беше брутална и ужасяваща. Аз и други хора се разкрещяхме веднага и шофьорът отвори вратата, но кръвта на всички ни се смрази. За щастие бабата беше добре. Чист късмет, че нямаше дори фатални последици, та жената беше една мъничка и слабичка, да не говорим за ужаса и на детенцето с нея. Тази гледка няма как да забравя.

Женицата после само добави: "Добре съм, но така става, когато шофьорът се разсейва с разговори."

Ще е добре, ако има начин да се накаже шофьорът на автобуса, за жалост не успях да направя снимка, понеже бях силно афектиран и помагах и на жената.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).