Браво! Пловдивски ученици с добро дело за свой приятел, останал без дом

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
14:14 / 11.02.2018
26610
Една хубава инициатива организират пловдивски ученици за приятел в нужда. Ето какъв призив отправи до редакцията на Plovdiv24.bg Галена Ганчева:

Здравейте,

Името ми е Галена Ганчева и съм ученичка в 11 клас във Френската езикова гимназия гр. Пловдив. С мои приятели и бивши съученици, организираме Благотворителен концерт за наш съученик и приятел Васил Георгиев, който скоро преживя нещастието да стане свидетел на това как дома му и притежанията, които за голяма част от нас са даденост, изгарят и се превръщат в пепел.

Той е от гр. Асеновград. При домашен инцидент е започнал пожар от втория етаж на дома му и при гасенето му цялата къща е била унищожена и станала негодна за ползване, както от пожара, така и поради пяната и водата при гасенето му. Специалисти са установили, че къщата трябва да бъде съборена и да се построи наново. Нашият приятел Васко повече няма да може да се завърне в дома си такъв какъвто го помни, но ние най-сърдечно и искрено решихме, че можем да опитаме да му помогнем той да има отново място за живеене, което да се превърне с времето в дом.

Обръщаме се към вас за подкрепа, тъй като ние като ученици нямаме платформа, която да използваме, за да може тази наша инициатива да достигне до обществеността в града, а и вярваме, че можем да постигнем много, когато сме заедно.

Ние, приятелите и съучениците на Васил, организираме събитието напълно и изцяло от наше име.

"Музиката е онова изкуство, което винаги е завладявало човешката душа по един вълшебен, необясним, тайнствен и по детски чист начин, като премахва всякакви ограничения и предразсъдъци... А всеки човек, който се е докосвал до нейния небесен свят, никога не е оставал същия.

Ние, млади музиканти от гр. Пловдив, ви каним на Благотворителния концерт, който организираме с цялата си душа и любов, както към музиката, така и към нашия съученик Васил Георгиев, който в момента се намира в много трудно положение. Призоваваме и приветстваме всеки, който иска да помогне.

Концертът, който организираме, ще се проведе на 23 февруари от 19.00 часа в залата на Военния клуб Пловдив. Ще има музика за всеки вкус - класическа, българска народна музика, рок и психиделика та чак до поп музика.

Ще станете свидетели на чудната магия на музиката, но този път вълшебството ще е още по-голямо - защото всички музиканти ще туптим с едно сърце, поради надеждата ни и вярата ни да помогнем на Васко - ДА ИМА НОВ ДОМ! Входът е 5 лв.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).