Блъснаха момиче на пешеходна пътека на бул. "Руски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
17:32 / 21.03.2016
6581
Три деца са пострадали при пътни инциденти през почивните дни. Около 13.30 часа в неделя, при десен завой на кръстовище в село Златитрап лек автомобил "Мерцедес", управляван от неправоспособния А.В. /21 г./, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил "Опел". 

Във втората кола с 38-годишен шофьор пътувало 8-годишно момче, което е настанено в болница за наблюдение със счупена ръка. Няма данни за употреба на алкохол от страна на двамата мъже. 

Към 9 часа в събота 13-годишна тийнейджърка била блъсната от лек автомобил "Ситроен", докато пресичала на пешеходна пътека на бул. "Руски" в Пловдив. 

След обстойни прегледи в болница момичето е освободено за домашно лечение с натъртвания по краката и ръцете. Отрицателна е алкохолната проба на А.О. /36 г./ от града, който управлявал колата.

Същия ден, минути след 13 час, на ул. "Обнова" в областния град лек автомобил "Хонда", шофиран от 30-годишната Д.И., при ляв завой за навлизане в крайпътен имот не пропуснал и ударил АТВ с 15-годишен неправоспособен водач, който е с контузия на гърба. Шофьорката е тествана с дрегер и резултатът е отрицателен.

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).