Благотворителен базар в "Капана"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:15 / 16.12.2017
2186
Днес от 12,00 до 19,30 ч. в бар No sense в "Капана" ще се състои второто издание на благотворителния базар "Ела, купи и на децата в нужда помогни!". Този път освен мотото има и нов надслов - думата "благоДЕТЕл". Няколко сред най-добрите родни марки и бутици ще се включат в събитието, а чаровните млади актьори от Драматичен театър Пловдив - Тодор Дърлянов и Патриция Пъндева - отново ще подкрепят каузата и ще раздават усмивки на посетителите.

Във второто издание над 10 артисти ще изложат част от продукцията си, като част от прихода от събитието ще отиде отново за благотворителност. Събраната сума от базара ще бъде дарена на ЦНСТ "Майка Тереза", който се намира в Пловдив на бул. "Коматевско шосе". Домакините са споделили, че имат нужда от коледни подаръци за децата, пакетирана храна и кухненска посуда. В дома са настанени деца на възраст между 12 и 18 години. 

Първото издание на благотворителния базар "Ела, купи и на децата в нужда помогни" се проведе през септември в бар "Котка и мишка ". Тогава артистите, които се включиха, бяха 8, а събраната сума от 1000 лв. отиде при децата в Комплекс за социални услуги "Олга Скобелева". С дарените пари бяха закупени учебни пособия и консумативи от първа необходимост. "С пълни ръце посетихме дома, като бяхме закупили и много лакомства и сандвичи за малчуганите! Децата бяха щастливи и доволни!", сподели Патриция Пъндева - главният организатор и деец на базара. Във второто издание "благоДЕТЕл" неин верен помощник е Поли Жекова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).