Бившият директор на израелските спецчасти показа техники за самозащита в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 04.02.2018
8877
Бившият директор на израелските специални части и създател на най-завършената система по самозащита "Капап Крав Мага" майор Ави Нардия изнесе семинар по самозащита в Пловдив. На обучението присъстваха кметът на район "Западен" Димитър Колев и общинският съветник Ясен Михайлов, който от години се занимава с бойни изкуства. Семинарът по самозащита се проведе в залата по борба на клуб "Атлетик" по покана на Митко Гълъбов и премина при огромен интерес. 

По време на обучението Ави Нардия връчи на Димитър Колев сертификат, чрез който го обяви за добър приятел на световната организация Kapap Combatives. След семинара заедно с общинския съветник Ясен Михайлов проведоха работен обяд. Това е второто подобно посещение на Ави Нардия в Пловдив, след като той посети града през април миналата година. Тогава пък антитерористът получи плакет за приятелство от името на Димитър Колев и район "Западен".

Ави Нардия е създател и старши инструктор по най-завършената система по самозащита КАПАП Крав Мага. Той е носител на черни колани в традиционни стилове като жиу-житсу, кендо, джудо и карате. Ави Нардия е един от водещите инструктори на израелските специални части и полиция в областта на антитероризма. През дългогодишния си стаж е обучавал антитерористични отряди по целия свят. 

За 45-годишния си опит майор Нардия притежава седми дан по жиу-житсу, шести дан по кендо и черен колан по бразилско жиу-жицу. Автор е на редица книги и статии, посветени на борбата с тероризма. Наскоро той представи и новата си книга "Сенсей на пътя: Ави Нардия", която се радва на огромна популярност сред любителите на бойни изкуства. Израелският експерт развива многостранна дейност, като наскоро бе представена и серия от тактически ножове за самозащита, на които той е дизайнер. Те се произвеждат от световно известна италианска фирма, като представянето им се проведе в Лас Вегас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).