Безпаметно пияни и дрогирани шофьори вилнеят по улиците на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
12:35 / 21.11.2020
12914
Шестима водачи са задържани за извършени престъпления по пътищата- шофирали пияни и дрогирани на територията на Пловдив и областта през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на пловдивската полиция.

Дрогиралите се с коктейл от наркотични вещества са трима души - двама мъже и 18- годишно момиче. Три са бързите производства, започнати срещу водачи, управлявали превозни средства в нетрезво състояние. Водачите са установени при проверки на полицията в гр.Пловдив и на територията на Първомай.

38- годишен водач на БМВ е бил спрян за проверка на бул."Цариградско шосе" и по надлежния ред е установено, че шофира след употреба на 1.37 промила алкохол. Друг 37- годишен мъж от Пловдив е седнал зад волана на "Опел корса" с 1.85 промила. Пиян водач е задържан и от служители на РУ Първомай. Алкодрегерът отчел, че 33-годишен чирпанлия е предприел пътуване към село Градина със своя фолксвеген, след като изпил почти две бутилки алкохол. Дрегерът е отчел употреба на 2.70 промила.

Три са бързите производства срещу дрогирани водачи. Двама от тях са задържани в поделения на МВР в Пловдив, а 18- годишно момиче от Карлово е задържано в местното районно управление , също за шофиране под въздействие на наркотични вещества. Пробите и на тримата задържани са показали, че шофират след употреба на коктейл от наркотици.

27- годишен от Браниполе е управлявал БМВ под въздействие на амфетамин и кокаин. След употреба на амфетамин, метамфетамин и марихуана е установен от органите на реда да шофира и 41- годишен мъж от гр.Пазарджик. Водачът управлявал чуждо МПС- "Опел", собственост на негова позната. 18- годишно момиче от гр. Карлово е спряно за проверка от служители на районното управление в първите часове на 21 ноември. Младата жена управлявала своя "Мини купър", под въздействието на кокаин и метамфетамин.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).