Баща разби врата на градина, отвлече детето си и тръгна с мръсна газ в посока Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:11 / 14.03.2024
20587
37-годишен мъж, разбил входна врата на детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение, е установен и задържан при съвместни действия на Областните дирекции на МВР в Кърджали и Пловдив, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство. 

Сигналът за произшествието е подаден около 9,00 часа днес на телефон 112. По първоначални данни мъжът е разбил врата в детската градина, заплашил персонала, взел 5-годишното се дете и отпътувал в неизвестна посока с лек автомобил "Хюндай“. Незабавно е задействан целият състав на РУ-Кърджали, автомобилът е подаден на съседните ОД МВР. Пловдивски полицаи установили и спрели колата на автомагистрала "Тракия“.

В момента бащата, детето и бабата по бащина линия, са в РУ-Раковски. Предстоят съвместни действия на РУ-Кърджали и РУ-Раковски за задържането на лицето и конвоирането му до Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.325, ал. 1 от Наказателния кодекс за хулиганство и предстоят извършването на процесуално-следствените действия под надзора на Районна прокуратура.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).