Басейнът на СУ "Димитър Матевски" ще е за всички деца, на 1 юни входът е свободен

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
16:19 / 31.05.2019
6316
Добрата новина за Пловдив днес дойде от район "Тракия" - както Plovdiv24.bg писа кметът Костадин Димитров откри детско-юношеския басейн на СУ "Димитър Матевски". Основно обследван, отремонтиран, светъл и уютен той вече очаква новите таланти и бъдещите шампиони.

За пловдивчани е добре да знаят, че през лятото басейнът ще работи целодневно, включително събота и неделя. Учениците от 1 клас на школото ще плуват безплатно, учениците до 12 клас ще влизат срещу вход от 3 лева. Останалите деца ще могат да избират между карта от 80 лева за 8 занимания в рамките на един месец или еднократно посещение срещу 12 лева.

Добрата новина за малчуганите, които обичат да плуват е, че входът за 1 юни - събота, ще е свободен. Обявените сесии са от 10 до 11 часа, от 11 до 12 часа, от 12 до 13 часа и от 13 до 14 часа. Отделно в района се готви голям празник, посветен на Деня на детето в парка до комплекс "Елит", в парк "Лаута" ще се проведе Rock school fest, а от районната администрация подаряват безплатни билети за Акваленд на 200 деца.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).