Бареков подкара компроматна кандидат-кметска кампания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:00 / 19.04.2010
9026
Преди време кметът на Пловдив Славчо Атанасов спомена, че пловдивски журналист, натирен от телевизията в която работи, готви кандидат-кметска кампания, като дори смята да се възползва от футболните си пристрастия като ракета-носител и да изстреля кандидатурата си за сметка на феновете на Ботев.

Тогава, а и до днес, Николай Бареков отрича, че има намерение да е кандидат за кмет на града. Няма да е за никой изненада, ако компрометираният журналист, въпреки думите си, накрая заяви, че видиш ли не искал, ама огромната обществена "подкрепа" и натиск го принудили.

За това, че Бареков ще се кандидатира за кмет на Пловдив, сочат и действията му през последните дни. Днес в неговите медии излезе компромат срещу текущия кмет Славчо Атанасов. От общината побързаха да опровергаят лъжливата информация със специална декларация от името на Славчо Атанасов до медиите:

"Публикацията е абсолютна спекулация и очевидно има за цел да мине като тежък компромат срещу мен. Тук ще трябва да разочаровам неговите автори, защото истината е съвсем друга...

... Компроматната война вече започна, очаквам какви ли не „творения" по мой адрес, още повече, подобни действия спрямо мен не се случват за първи път. Напоследък един голям вестник тиражира, че съм претърпял сложна операция и съм тежко болен от рак. В България обаче има една тенденция в политиката, че който е размахал компромати, не е стигнал много далеч, сещам се за няколко кметове и за един президент. Както и друг път съм казвал, истината е най-добрата политика."


Очевидно Бареков има амбиции за политическа кариера в Пловдив. Г-н "имаме новина" няма да жали средства и очевидно няма да се свени да тиражира откровени и очевидни лъжи.

Всяка една кандидатура се нуждае от сериозна подкрепа, било то политическа или финансова. Тези дни отговор намира постепенно и въпросът кой стои зад Николай Бареков (макар доста хора да се досещат отдавна).

През уикенда Бареков не се посвени да взима и дава интервюта за ТВ ББТ. Не е тайна, че тази кабеларка се спонсорира и е собственост на медийната група на майката-чудо Ирен Кръстева и синчето й Делян Пеевски. Но това не бе единствената проява на близост на Бареков с приближената до ДПС фамилия. През последните дни прогоненият журналист ожесточено плюе по Иво Прокопиев и неговите медии, тъй като седмичникът на бизнесмена Капитал си позволи миналата седмица да разкрие далаверите на Пеевски и банката му спонсор Корпоративна търговска банка.

Събитията през последните дни дават все по-голяма яснота и на въпроса ще се кандидатира ли Бареков за кмет на Пловдив - най-вероятно да, както и кой стои зад него - най-вероятно парите на ДПС. Ясно е и в кои медии ще четем хвалебствия за "великия" журналист и долни компромати срещу опонентите му.


Виж коментарите (10)

Още по темата (3):
04.05.2010 Кметът: Не съм болен от рак, няма да умирам
04.05.2010 Проверката за сделката с бащата на кмета приключи, няма нарушения
20.04.2010 Ако кметът е чист, може да съди Бареков за клевета
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).