Барака от бившия съвет в "Тракия" се превръща в спортна зала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:06 / 29.07.2015
1492
В спортна зала ще се превърне и барака номер 2 от бившия съвет в район "Тракия". Преди време една от сградите бе преобразувана в зала за тенис на маса, а сега започва ремонтът по следващата постройка.

"Надявам се след време близо до блоковете да имаме един добър спортен център с поне три вида спорт", сподели Костадин Димитров, кмет на район "Тракия".

"Идеята е да предлагаме възможност за спортуване близо до самите граждани. Много деца започнаха да се занимават с тенис на маса, именно защото имаме зала наблизо. Много хора започнаха да спортуват на открито, защото имаме удобни улични фитнеси. Много деца се запалиха по футбола, защото имаме изградени футболни игрища. Скоро ще имаме прекрасни велоалеи и ще можем и на тях да се наслаждаваме." каза още Димитров.

Общинският съвет взе решение Барака номер 2 да бъде отдадена под наем за спортна дейност и кметът на района сключи договор с клуб по джудо "Гладиатор", като преобразуването на сградата в спортна зала е за сметка на спортният клуб.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).