Бакшиш "отвлече" клиентка, оплакала се от висока сметка

Автор: Мария Морунова
Коментари (42)
07:25 / 26.10.2014
15011
Читател на Plovdiv24.bg алармира за некоректно отношение на таксиметров шофьор.

"На 23 октомври майка ми се е качила на такси от фирма 9199 без да е направила заявка по телефона. Това се случва пред Медицинска академия на бул. "Васил Априлов". Пътуват в посока Строителен техникум (ПГСАГ), майка ми е учителка там.

Пред Строителен техникум "бакшишът" спира, обявявайки сумата от 10,00 лева за курса. 
Майка ми се поинтересувала за това как до сега е плащала 5,00 лв.  за същият курс, а сега той й иска 10,00 лева, при което вратите на таксито се заключили автоматично и шофьорът тръгнал, като с изключително неуважителни епитети
продължавал да крещи на майка ми, че щял да я
закара в полицията.

Майка ми е посочила ценоразписа пред брояча и е поискала касова бележка, при което е получила закани и заплахи като отговор.

Благодарение на близо 30 годишния си опит с инфантили и бурни тийнове, майка ми е запазила спокойния тон и му е казала да кара към полицията, с което предизвикала още по-бурни реакции и заплахи от въпросният шофьор.

Въпреки "заплахата" му, че карал към полицията, шофьорът карал във все по-закътани улици, което както се досещате е ужасило майка ми. Къде я кара? Къде е тази полиция?

Самата ми майка не знае и не помни от стреса как е успяла да излезе. Казва, че не помни точно, но докато стискала петте лева в ръката си, опитвала да отвори вратата и със спокоен тон говорела на нестабилния шофьор, който като разбрал, че не е хванал някаква жена, която не е от Пловдив и няма да му мине номера, е спрял изведнъж и със същите псувни
и обиди е "пуснал" майка ми да си ходи.

Жената не е на себе си и вече трябва аз да отделям от времето си да я карам и охранявам, сякаш е някакъв наркобос. И това заради великите ни шофьори на таксита.

Аз го издирвам този симпатяга да ме закара мен до Строителния за 10 лева. Пожелайте ми успех.
Излишно е да говорим за полиция"
.

Виж коментарите (42)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).