"БСП за България" представи листатата си в Пловдив

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
18:31 / 21.10.2021
3696
Тази вечер в центъра на Пловдив, БСП представи листата с участниците в предстоящите избори, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Водачът на листата  Кристиан Вигенин приветства всички, които бяха дошли  на представянето. Ето какво сподели г-н Вигенин пред насъбралите се привърженици на БСП:

"За мен е чест да участвам в кампанията на 16 МИР- Пловдив. Мисията, с която сме се заели си заслужава, защото България няма време за губене. Трябва да бъде създадено стабилно правителство, което да решава сериозни проблеми още от първия ден. Искаме всяко българско семейство да преживее спокойно зимата.

Ситуацията с пандемията доведе до безпрецедентни мерки и ще ни бъде тежко. Надявам се, че чрез медиите и новите технологии ще ни помогнат да стигнем до повече пловдивчани. Вярвам, че с пловдивските социалисти ще работим заедно за общата ни цел."

Само преди ден Кистиан Вигенин даде интервю в студиото на Plovdiv24.bg, в което  отбеляза основните насоки на кампанията на БСП. Цялото интервю може да си припомните ТУК.

"Гоним поне два мандата тук, ще се постараем по-активно да работим и на по-широк фронт.  Надяваме се ситуацията с пандемията да не ни ограничи с преките контакти с хората, защото на нас там ни е силата", каза още водачът на листата в Пловдив-град. 

"Ние показахме, че сме представители на политическа сила, която поставя партийните интереси на второ място, на първо са интересите на хората и държавата. показахме, че можем да водим диалог с всички и можем да формулираме приоритетните на държавата. Надяваме се да има повече политически формации, които да последват примера ни, за да се излъчи устойчиво правителство и стабилно мнозинство. мислим, че е време да наблегнем на решения, а не на потребите. Ние имаме тези решения за първите 100 дни ще средно срочна програма за развитието на страната и сме готови да предложим и новия бюджет за 2022 година", каза още Кристиан Вигенин.


Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).