БСП тотално се раздроби предизборно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:52 / 11.04.2012
2525
След краха на местните избори в Пловдив, се задава нов такъв за БСП и на национално ниво. Вътрешнопартийните битки взеха връх в партията и електората вече не знае на кой "вожд" да се кланя. Няма да е изненада ако на изборите Първанов се яви с алтернативно БСП, тъй като по всичко личи, че провалилия се като премиер Станишев не е съгласен да се раздели с лидерския пост в столетницата.

От своя страна президентът, който също бе по-популярен със скандалите около него, отколкото с президентската си дейност, е твърдо решен да се яви на изборите като лидер на левицата. Тези дни дори бе в Пловдив да ухажва местния електорат на партията въпреки, че специално в Пловдив, "червените" изпитват остра липса на такъв и последните избори го показаха ясно.

Битката между двамата става все по-грозна, което окончателно отблъсква и без това оределия електорат на партията. В сутрешния блок на Нова ТВ Татяна Дончева, която очевидно е в лагера на президента, си позволи крайно изказването: "Фабриката" БСП ще фалира при смешника Станишев, с което намеква открито, че БСП отдавна се е трансформирала от социалистическа, в откровено капиталистическа партия.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).