БСП откри предизборната си кампания със слово на Гергов, "Трамвай №5" и 15 баби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
16:27 / 26.09.2015
10520
15-на баби, кандидатите за районни кметове, част от кандидатите за общински съветници и Георги Гергов откриха предизборната кампания на БСП в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В официалното прессъобщение до медиите, от БСП нарекоха 15-те баби, които можете да видите на снимките и видеото, множество и стотици членове и симпатизанти.

"Промяна е най-важната дума, която трябва да чуят всички пловдивчани. Ние сме отборът, който може да промени Пловдив и на 25 октомври играем за победа".

Това заяви кандидатът за кмет и водач на листата на БСП Георги Гергов.

В речта си той декларира намерение да сложи край на 25 -годишното синьо управление в града на тепета. Затова и мотото на личната му кампания е "Кметът на промяната". 

"Пловдивчани винаги са били революционери и ще направят промяната, защото не могат да бъдат заблудени с градинки и шадраванчета" - прогнозира Георги Гергов.

Много символика видяха социалистите в номера, с които се явяват на изборите. Пет е номерът на успеха, пет са пръстите на ръката, пет са сетивата. "Пет са причините да се гласува с №5- Път, Промяна, Прогрес, Пловдив и Пловдивчани", изписаха с пет лъча съветниците от листата, представени на червената сцена пред фронт офиса на БСП в Пловдив. Близо половината са жени, младите до 35 години са една трета, десет от кандидатите са университетски преподаватели, а всички са утвърдени професионалисти в сферите си на работа. Отборът на районните кметове също е респектиращ - младите инженери - Калин Милчев( "Централен"), Милена Колева ("Западен") и Йордан Василев ("Източен), експертът по европейски проекти Красимир Трифонов ("Южен), футболната легенда Петър Курдов ("Северен") и икономистът финансист Добромира Тошева ("Тракия"). В челото на листата БСП залага на лидера си Георги Гергов, известния пловдивски хирург и бивш депутат проф. Красимир Мурджев, настоящите съветници - Димитринка Вакрилова, Минка Сърнешка, доц. Ангел Иванов, Николай Радев, финансиста Петя Манева, политолога и младежки лидер Теодора Халачева, инж. Калин Милчев, юриста Красимир Карамфилов.

В подкрепа на листата и кандидатите с №5 пяха изпълнителите от българската поп вокална група Трамвай №5. Те пожелаха късмет на Георги Гергов и БСП и успех на 25 октомври.

 

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (30)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).