БМЧК отчита в Пловдив дейността си за 2015 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 24.03.2016
1380
Бивши и настоящи студенти от
Аграрен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 25 и 26 март 2016 г., със съдействието на областната организация на БЧК - Пловдив, в зала "Аула" на Аграрния университет в града ще се проведе най-висшият форум на БМЧК, на който ще присъстват над 70 делегати от цялата страна. 

Националният събор ще гласува отчета за дейността на организацията за изминалата 2015 г. и ще приеме план за работа на национално ниво през настоящата година. 

Ще бъде обявено началото на честванията по случай предстоящата 95 годишнина на младежката организация, които ще преминат под мотото "БМЧК - 95 години създаваме добро!".

На 25 март 2016 г. от 11:00 ч. в сградата на Областния съвет на БЧК-Пловдив, председателят на БМЧК Мария Христова и Деница Баръмова - директор на дирекция БМЧК към Секретариата на Националния съвет на БЧК, ще запознаят медиите с работата на най-голямата младежка неправителствена организация в България и с предстоящия ѝ върховен форум.

Гости на Националния събор ще бъдат председателят на БЧК Христо Григоров, д-р Христо Паунов, член на Националния съвет на БЧК, генералният директор доц. д-р Красимир Гигов, зам.-генералният директор д-р Славита Джамбазова, д-р София Стоименова - главен секретар на БЧК, председателят и директорът на областната организация на БЧК в Пловдив д-р Петрония Карамитрева и Таня Георгиева, председатели на БМЧК за минали периоди, представители на местната власт, национални и регионални институции, партньори и съмишленици.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).