БДЖ заряза пътниците от влака Бургас - Пловдив, нямало локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:18 / 26.07.2014
9433
Читателка на Plovdiv24.bg съобщи за неприятна случка с влак на БДЖ днес. Тя и други пътници, които са имали предварително закупени билети за дестинацията Бургас - Пловдив за влак 8602, тръгващ от морския град в 10:35 ч., са били държани във влака около час, след което около 11:30 Ч. са свалени. На тях им е било обяснено, че локомотив за влака няма и съответно няма да могат да пътуват с него. Те е трябвало да пътуват до Карнобат, от където да се прикачат на друг влак към Пловдив.

Следващият възможен превоз, предложен им от БДЖ е бил в 14:15 ч., но тъй като той е не пътнически, а бърз ускорен влак е трябвало да доплатят по 4 лева на човек, което според нашата читателка не е редно, след като те са предплатили за искания от тях превоз в удобен за тях ден и час и не по тяхна вина не са успели да използват услугата на БДЖ.

Служителите на железопътната компания обаче не са проявили разбиране и са им отговорили, че ако не желаят да доплатят за бързия ускорен влак, могат да изчакат до 16:45 ч., когато е следващия пътнически влак по тази дестинация, който отново е с прикачване.

"Много от хората са се отказали да пътуват и са им били върнати парите, но ние не можем да останем в Бургас и днес трябва да се върнем в Пловдив, за нас е важно това", оплака се нашата читателка. 

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).