ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
БДЖ се гаври с пътниците си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 03.12.2011Коментари (21)6793
© Plovdiv24.bg
В редакцията на ПОТВ пристигна писмо от обикновен човек, ползващ услугите на БДЖ. Публикуваме го без коментар!

"Здравейте, На фона на кризата с БДЖ, стачката на работещите в железниците, вероятните сделки, при които от компанията са били източени близо 50 милиона лева, аз искам да представя позицията на обикновения пътник, който предприемайки пътуване с влак, сякаш попада в ситуация, подобна на сюжета на "Параграф 22". Светломир Кючуков си купува на 02.12.2011 билет от БДЖ, гара Подуене, за да се прибере в село Черна Гора. Пътуването е с прекачване в град Пловдив, но слизайки на гара Пловдив, с ужас установява, че не може да продължи пътуването си, защото влакът, който трябва да ползва(според билета си) в 20.40 мин./влак 80117/ е спрян от движение предишния ден, въпреки че на билета му е посочен точно този несъществуващ влак. Парадоксът в случая е как БДЖ издава билети за спрени влакове?Защо клиентът разбира, че няма как да стигне крайната точка на пътуването си с влак едва на гара Пловдив, а на гара Подуене не само, че не го предупреждават, а дори му издават билет до крайната гара Черна Гора. Алтернативи за обществен превоз няма в този момент в Пловдив - последният автобус е изпуснат, докато на гарата се разбере къде е изчезнал мистериозният влак, който е посочен в билета, и на пътника е обяснено, че следващият влак до Черна Гора е чак на следващата сутрин в 05.45/ПВ80111/. Въпросът ми е коя нормална компания, след като подлага своите клиенти на подобна гавра, би могла да продължи да съществува? Как може в студена декемврийска нощ пътник да седи 9 часа на гара с билет в ръка за несъществуващ влак? Защо се допуска човек да провали важно пътуване, без да му е направена никаква конпенсация от виновните- БДЖ. Факт е, че на гара Пловдив на Светломир Кючуков се предлага да си купи нов билет, вече за неспрян влак?! "








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма пари -няма влакове.Кой е виновен за това????
+1
 
 
Вашата медия е толкова подмолна,че нямам думи.Напомняте ми за Бай ГанЯ, където писал писмо до управляващите и като разбрал,че са ги сменили, само задраскал имената им и сложил новите.Същите сте- една продажна долна медия!Нищо обективно за Пловдив не представяте!Затова винаги ще си останете едни селски писатори!
+2
 
 
И аз съм имала преживелици с влак преди 5 г. и още ми призлява като си спомням случката. И така отписах БДЖ като транспорт. А колкото до сравнението с влаковете в Западна Европа - ами просто е безсмислено да се прави.
егати новия облик-мн.е мрачен
на 03.12.2011 г.
+5
 
 
Преди доста години когато все още пътувах с влак,ми се случи нещо подобно.Издадоха ми билет до гара,на която влака не спира.Спря,като дръпнах ръчната и после 2 часа обяснявах на транспортна полиция ситуацията.
+11
 
 
В Англия ми се случи да пътувам с автобус от Лондон за Личфийлд със смяна в Бирмингам, но изпуснах втория автобус. След като показах билета си на информация хората веднага намериха алтернативен вариант.Закараха ме до гарата( мен и още 3 души) и ми смениха билета за автобус за билет за влак....Нищо не плащах, дори единия служител от автогарата ми се извини за възниканлия проблем.....кога ли ще стигнем Европа?!?!?!
0
 
 
Като нещат мира, дайте им секира!!! Ликвидация на и без туй фалиралото предприятие БДЖ и всичките стачкуващи кавали на улицата!!!
+5
 
 
Съд бе ! Едно хубаво дело за пропуснати ползи и да им дойде акъла в главата ! Аман от идиоти
+2
 
 
Моите съчуствия , Господине ( Другарю). Добре , че си в България. , ако си в чужбина голям още по-голям зор ще видиш. Дано да имаш деобро семейство да те заредят.
+6
 
 
Не може да бъде! Такова нещо не може да се случи в БДЖ! Ако не вярвате, попитайте двамата олигофрени - председателя на борда и изпълнителния директор на БДЖ, които не знаят как да ръководят семействата си, а камо ли такава отговорна инфраструктура като БДЖ. Ще имате възможност да чуете някой цитат от изказване на Бате Бойко, но не и нещо смислено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: