Автомобил блъсна жена на пешеходна пътека и избяга

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:22 / 14.10.2011
5157
На редакционната поща на Plovdiv24.bg получихме следното писмо от наш читател, което публикуваме със съвсем леки редакторски корекции:

От сточна гара към Мебелна къща след надлеза за "Кючука" автобус блъсна жена и замина! Не знам от държавата ли е, от управлявашите ли?! Но съм сигурен ,че е от международния "опит" който вземаме, т.е. американския! 

Снощи към 18:30 ч. в Пловдив, пред нас автобус блъсна жена и замина!!!!! Жената е жива , но не я местихме, защото отхвръкна от автобуса и можеше да има проблеми с костите. Линейката пристигна след поне 25 мин. от обаждането на 112, а полицейска кола с буркан без сирена - 2 мин. след нея.

Това е центърът на Пловдив, просто не ми се мисли ако е на извънградски път или магистрала... Катастровата бе на 4 мин. от една болница и на 7 мин. от друга и то ако си без буркан и светлини. Докато чакахме и насочвахме колите да не минат през жената, която лежеше на платното,5 мин. преди линейката мина друга линейка, намали и не спря, 1 мин. след нея мина и полицейска кола без буркан, намали и отмина!!!
Не вярвайки на случващото се не обърнах внимание на номерата, за което много съжалявам!

Но това е "Здравната" ни помощ която ремонтира всяко правителство от 10 ноември 1989 г. насам... Поне 10 човека звъннаха на 112, и то няколко пъти но реакция...

Всичко това в мирно време, а валеше дъжд, но не мисля ,че той е проблемът...

Оставам размислите за Вас!

Специално за нашия сайт от ОДМВР-Пловдив потвърдиха за инцидента, като направиха уточнение, че става въпрос за лек автомобил, а не за автобус. Ето и официалната информация от институцията:

Възрастна жена пострада при пътен инцидент вчера в Пловдив. Около 18.30 часа на кръстовището на бул."Найчо Цанов" и ул."Антон Палазов" лек автомобил "Рено", управляван от А.Д./ 55 г./, блъснал пресичащата на пешеходна пътека Д.З./ 80 г./. Жената е настанена в болница с наранявания на гръдния кош. Има опасност за живота й.


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).