Автомивка в "Тракия" на тротоар?!?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:15 / 25.01.2012
5580
Читатели на Plovdiv24.bg се жалват от автомивка в район "Тракия", намираща се до магазин "Детски свят". Според тях, тя не трябва да бъде на това място, тъй като затруднява изключително преминаването на пешеходци и майки с детски колички, тъй като автомобилите "клиенти" са паркирани върху единствения тротоар, по който може да се мине.

"Живеем наблизо до автомивката и всекидневно ставаме свидетели как коли се паркират на тротоара, а майките с детски колички ходят по платното. Добре, че сега е зима и има по-малко работа, тъй като през другите сезони не
само заради колите всички пешеходци трябва да си търсят друг път, а и заради огромната локва която се образува на мястото", пишат в писмото си до нас жителите на района.

След като предадохме сигнала на районния кмет Костадин Димитров, той направи проверка на мястото. 

"Разговарях със служителите на автомивката и те ме увериха, че качването на коли "клиенти" на автомивката не е практика за тях. Въпреки всичко, им съставих предписания това повече да не се случва", заяви за репортера ни Димитров.

Оказа се, че локвата, която според нашите читатели се образува на пътя, не е от изтичащата вода, а от лошия наклон и отводняването на мястото. За целта кметът на "Тракия" е разпоредил още днес главният инженер на кметството да изпрати писмо до фирмата, обработваща шахтите в района, и проблемът да бъде решен.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).