Атанас Ташков се запозна с инвестиционната програма на "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:13 / 24.02.2015
1772
Днес в администрацията на "Южен" група граждани се срещнаха с депутата от ПП "ГЕРБ" Атанас Ташков и кмета на района Валентин Василев. Народният представител беше силно заинтересован кога ще бъдат решени наболели проблеми с инфраструктурата в крайните части на района, както и кога ще бъдат извършени ремонтите на най-компрометираните участъци по улиците и булевардите получени вследствие на зимните метеорологични условия.

Кметът на района Валентин Василев обясни, че вече са започнали ремонтните дейности по тротоарните настилки в кв. "Коматево", а запълването на дупките ще започне до две седмици след отварянето на асфалтовите бази.

Кмета на "Южен" запозна Ташков с амбициозната инвестиционна програма, която възнамерява да развие район "Южен" през настоящата 2015 година и поясни, че след реализирането от страна на община Пловдив мащабни проекти по бул. "Македония", ул. "Братя Бъкстон", ул. "Димитър Талев", бул." Никола Вапцаров", идва ред и на по-малките вътрешноквартални улици.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).