Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация "За нашите деца" с 3 Сребърни спонсора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 03.10.2018
1921
Един ден остава до най-голямото благотворително събитие на фондация "За Нашите Деца“ – Арт вечер на добродетелите 2018. То ще се проведе на 4 октомври от 19:00 ч.,  в емблематичната зала на Национална галерия  "Квадрат 500“,  пл. "Св. Александър Невски“, ул. "19-ти февруари“ № 1, ет. 5.

Събитието е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на това всяко дете да живее сигурно и обичано в семейство. Тази година то се радва на изключителна подкрепа от бизнеса и получи съдействието на три Сребърни спонсора, които споделят вярването, че най-добрата среда за развитие на едно дете е семейството  – "Софийска вода“ АД, адвокатска кантора "Пенков-Марков и партньори“ и "Артекс Инженеринг“ АД. 

Екипът на "Софийска вода“ АД за пореден път доказва, че за тях благосъстоянието на децата в ранна възраст е от изключително значение. Освен подкрепа за най-голямото ни благотворително събитие тази година, компанията е традиционен участник в нашата кампания "Тази Коледа чудесата правите Вие“, а през годините заедно сме реализирали и няколко маркетингови кампании с кауза.  

Същите ценности споделя и екипът на адвокатска кантора "Пенков - Марков и партньори“, който показва специално отношение към каузата на фондация "За Нашите Деца“ и активно подкрепя дейността ни в различни формати.  

Тази година спечелихме и сърцата на екипа на "Артекс Инженеринг“ АД, които за първи път са наши добродеятели. Стабилност, почтеност, иновативност-  това са трите водеши принципа, по които се ръководи екипа, а тяхна основна отговорност пред обществото е да "връща" терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност.  

С дълбоката  ангажираност и активна гражданска позиция на нашите съмишленици от "Софийска вода“ АД, адвокатска кантора "Пенков - Марков и партньори“ и най-новите ни партньори от "Артекс Инженеринг“ АД, ние от фондация "За Нашите Деца“ ще можем да осигурим нужната подкрепа на над 400 деца и семейства в риск в труден за тях момент. Получените средства от Арт вечер на добродетелите ще посветим на развитието и разширяването на палитрата от услуги за семейна подкрепа, така че децата в ранна детска възраст да растат в семейна среда, която ще им даде нови възможности да развиват своя потенциал. 

Тази година Арт вечер на добродетелите се радва на подкрепата и на международната минна компания "Dundee Precious Metals – Chelopech" в качеството им на Златен спонсор на събитието, както и на водещата компания в предоставянето на специализирани услуги за събитийната индустрия в България "Sofia Event Group" като Стратегически партньор.

Повече за събитието ВИЖТЕ ТУК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).