Аризонска мечта в пловдивски вариант

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
09:03 / 27.07.2022
2992
Аризонска мечта в пловдивски вариант, написа пловдивчанин в мрежата под снимката на странен и красив велосипед, видя репортер на Plovdiv24.bg. На снимката се вижда, че возилото е украсено с много майсторлък. “Портал във времето!", написаха други потребители.

Стана ясно, че велосипедът е изработен в пловдивския квартал "Столипиново" от майстор Кадри, който се слави с подобни изобретения не само в Пловдив, но и в околията. Засега майсторът отказва да продаде колелото, въпреки че много му го искат.

То не се продава. Сам си го кара, докато обикаля по адреси. Той работи и като водопроводчик, електротехник и други. Изобщо всякакъв майстор е. От всичко най-обича да украсява велосипеди, предава БНТ.

Орнаментите, които слага на велосипедите, Кадри намира в пунктовете за вторични суровини. Елементите не са заварени. Предстои колелото да бъде оборудвано и с електрическа система.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).