Арх. Илко Николов: Да превърнем Пловдив в успешен и богат град!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:27 / 20.10.2011
3767
Кандидатът за кмет на Пловдив арх. Илко Николов се обърна към пловдивчани със специална декларация:

Уважаеми пловдивчани,

На 23 октомври в Пловдив ще изправим пред избора как да живеем следващи четири години, как да се управлява нашият град, как да се развива. В края на настоящото управление сме свидетели на срив в икономиката на Пловдив, на липса на добър биснес климат, на слабо усвояване на европейски пари, на лоша инфрастуктура, на занемарена социална политика, на налагането на високи данъци и такси, на нарушени екологически норми за живот, на загуба на градска идентичност, на тотален монопол и червен олигархичен модел на управление. Управлението на Пловдив работеше без визия за развитието на града. Живеем в един заспал и забравен град, подарен на местен олигарх!

Нека да не позволяваме червената олигархия да продължи да манипулира живота ни, биснеса ни, да ни залъгва със "социална" политика, която плащаме от джоба си и да се обогатява на гърба на пловдивчани. Нека да не позволяваме червената олигархия да приватизира бъдещето ни и мечтите ни! Олигархичното управление е порочно , престъпно и трябва да бъде премахнато. Но има и друга опасност. Ние се опитваме за избягаме от хватката на Гергов /червените/ , а в същото време Тотев /сивите/ се опитват да ни вкарат в капана на София - с всичките васални последствия, обезличаване на града, задържане на икономическия ръст - София има нужда от евтина работна ръка , не от конкуренция. Не искаме да се връщаме в онези времена на тоталитарно управление,от които така трудно и мъчително се откъснахме. Няма да бъдем провинция на София! Искаме да наложим десен модел на управление, искаме свободна и честна конкуренция, Искаме да създадем силно местно самоуправление, силен малък и среден бизнес в Пловдив! Ние сме за нови приоритети в икономиката, за повече инвестиции, за нови високоплатени работни места. Нека да бъдем партньори с държавната власт в един равнопоставен диалог.

Пловдивчани, на 23 октомври е важен Вашият избор за Пловдив - истински граждански, истински интелигентен, истински десен, истински свободен. Предлагаме визия за развитие, условия за честна конкуренция, въвеждане на електронна община, прозрачност в работата на местната власт, привличане на инвестиции, развитие на малкия и среден бизнес, реализация на младите хора, гарантиране на финансирането по европейските програми, намаляване на високите местни данъци и такси. Заедно с Вас да направим града ни любимо място за живот - културна столица на България.

Пловдив е уникален и ние като негови граждани трябва да имаме самочувствието и гордостта, че участваме в неговото възраждане и развитие. Трябва заедно да събудим този хилядолетен дух на култура, богатство, просперитет, на превъзходство. Да възродим духа на успеха. За пореден път имаме шанса да направим своя избор за промяна. Аз направих своя. Искам заедно да реализираме мечтата си - Пловдив да бъде успешен и богат град!!! Отсъствието на мечти погубва народа, е казал Джон Кенеди.

Затова Пловдивчани - напред да сбъднем мечтите си!!

Успех за Пловдив, Успех за теб с бюлетина № 42!

 

 

Виж коментарите (5)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).