Арести в Пловдив заради продажби по интернет!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:33 / 04.12.2017
35583
Незаконна търговия по интернет с фалшиви стоки бе пресечена от служители на сектор "Икономическа полиция" в Пловдив. При процесуално-следствените действия са иззети над 7700 артикула. Реализацията е осъществена под ръководството на Районна прокуратура - Пловдив след придобита информация за нерегламентирано съхранение и продажба по интернет на маратонки и обувки, носещи знаците на запазени търговски марки на световно известни фирми. 

В хода на спецакцията са извършени претърсвания в ползвани за депа две складови помещения на бул. "Васил Левски" и бул. "Васил Априлов" в областния град. Общо са открити и конфискувани 7746 чифта артикули с логото на над 10 лицензирани търговски марки, чиито притежатели не са дали разрешение за използването им. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 172б от НК. 

С полицейска заповед за срок до 24 часа са били задържани шестима мъже на възраст между 19 и 41 години. В хода на работата е изяснена съпричастността към незаконната дейност на единия от 41-годишните, на когото днес е повдигнато обвинение. Работата по пълното документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).