"Айгер Инженеринг" - спонсор на най-новия български филм "Воевода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:14 / 19.01.2017
7845
"Айгер" е високотехнологична машиностроителна компания, която произвежда машини и оборудване за опаковъчната, тютюневата и фармацевтичната индустрия. Нашият бизнес не е масов. Ние произвеждаме специфични инженерни поръчки, продукти по поръчка на клиента. Работим в над 70 държави и 5 континента. 

През последните 10 години пазарът на нови и иновативни машини и технологии се увеличава и това ни дава възможност успешно да се развиваме в тази ниша. Имаме над 20 световни патента и през 2015-а. от президента на България получихме националната награда за "Иновативна компания за 2015 година". 

Освен от иновации, нашият екип се интересува и от изкуство и култура. Именно поради това подадохме ръка на кинопродукцията "Воевода".

"Воевода" е най-новият български исторически филм, тръгнал от 13 януари по кината. Филмът екранизира по действителен случай живота на българската хайдутка Румена войвода. Героинята - майка, която е принудена да изостави семейството си и да предвожда чета, раздаваща правосъдие така, както го разбират. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.

Лентата е плод на 5 години труд, възкресяване на език, автентични детайли, облекла, традиции и оръжия от онова време. 

"Съратници в това начинание са историци, колекционери и съвременни "хайдути" с жар в сърцето", така Зорница София нарича участниците, спонсорите и всички благожелатели на филма, с чиято помощ той е бил заснет.

"Айгер Инженеринг" смело подкрепи проекта и стана един от главните спонсори на продукцията. 

"Имахме удоволствието да видим гала премиерата на филма заедно с всички участници в него. Потопихме се в епохата и оставихме филма да ни завладее. Решихме да подарим частна прожекция на всички наши колеги. Така макар и при сурови зимни условия ще си направим нестандартен мини тимбилдинг, напълно в духа на "Айгер" - различната компания", споделиха от компанията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).