Агра Пловдив 2018: Какво предложи тазгодишното издание?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:52 / 27.02.2018
3105
За поредна година, Пловдив бе домакин на едно от най-посещаваните специализирани изложения за земеделие, вино и технологии. На тазгодишното 27-мо издание, над 300 производители представиха най-новите си продукти в Международен панаир Пловдив между 21 и 25 февруари.

Международната селскостопанска изложба събра най-успешните компании у нас, които презентираха най-новите си технологични разработки, обмениха опит и се насладиха на вкусна италианска храна и дегустация на висок клас вино. 

Акцент бяха новите възможности за опазване на агрокултури, идеи за развитие и нови сортове семена и хибриди. Също така, голям интерес предизвика технологичният напредък в оборудването за животновъдството - иновации в съоръженията, помпи, хай-тек апаратура и други. Сред производителите в сектор биологично растениевъдство и животновъдство, вниманието на посетителите привлече Девал- Цетодела - фирмата представи най-иновативните решения при отглеждането на млекодайни крави. Модерното оборудване за крави за мляко представено на изложението интегрира нови технологии, за да посрещне предизвикателствата, пред които е изправен съвременния фермер.

За градинарите и производителите, занимаващи се с растениевъдството, в изложбената част бяха представени различни семена, посадъчен материал, препарати за растителна защита и последните иновации при поливните системи и по-специално съоръжения за капково напояване

В рамите на Агра се засегнаха и всички най-важни проблеми и тенденции в агробизнеса и сектор туризъм. Също така, изложението даде арена за обмяна на опит и контакти, проведоха се лекции и дискусии, а може би най-много посетители се насладиха на изложбата за винарство и лозарство. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).