Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат тъпо и ругаят

Автор: Силвия Станева
Коментари (2)
19:50 / 26.04.2024
8898
Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки използва социалната мрежа Фейсбук, за да възмущението си след среща с група младежи и арогантното им поведение, видя Plovdiv24.bg

Напоследък наблюдавам по две от пловдивските тепета - Бунарджика и Джендем тепе, а и в някои паркове, в които има стръмни части, като например този на бившата парашутна кула на бул. "Васил Априлов", че групи пубери яхнали скъпи байкове, обезопасили себе си с каски и други защитни атрибути да се спускат с изключително висока скорост, пресичайки пешеходни алеи, по които се разхождат малки деца, възрастни хора, кучкари с кучета. Разминават се понякога на сантиметри с нищо неподозиращите пешеходци. Освен живота и здравето на хората, унищожават и флората по тепета, които са защитени зони.

Днес се разправях с една групичка такива келеши, като им обясних, че и аз съм израсъл на Бунарджика и ние сме карали по алеята колела и лагерни колички, но не сме представлявали опасност за никого. Разбира се глас в пустиня, гледат тъпо и те ругаят зад гърба. Питам се в случая къде се крие Общинската охрана и какво правят тези хора, не съм видял никога един патрул по тепетата, единствено обикалят по Гребната база и то чат-пат.

Въобще разчепатена работа, докато не пострада някой сериозно, тогава ще гракнат всички сайтове, ще се намеси спешно прокуратурата, полицията и кой се сетиш още, но ще бъде след дъжд качулка.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).