9 хамака оформиха нова "айляк зона" в парк "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
14:34 / 25.05.2015
9982
9 хамака оформиха нова "айляк зона" в парк "Лаута", а между тях са поставени импровизирани масички, като намерението е броят на въжено-платнените люлки да се увеличи още. 
 
"Това е част от политиката ни да предоставяме все повече и нови атракции за посетителите на парка", коментира кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

За първи път в България именно в "Лаута" предстои изграждането на висока 6 метра въжена кула, която се очаква да предизвика голям интерес сред децата, тъй като ще могат да се катерят по нея. Скоро ще е готова и постоянната открита сцена, както и нова чешмичка в началото на главната алея.

"Целта ни е през няколко метра, отляво и отдясно да има приятни предизвикателства, в които гражданите непременно да открият свое любимо място за активен отдих и забавление", посочи Костадин Димитров

Той припомни, че зоната с барбекютата, детската площадка, фитнес площадката, волейболната площадка, шахматните маси и другите атракции, изградени от началото на мандата, почти не остават без посетители.

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).