5 килограма 22-каратово злато пуска на търг НАП Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 02.12.2011
1955
Близо 5 килограма висококачествени бижута от 22-каратово злато ще продава НАП Пловдив. 22-каратовото злато е с изключително високо съдържание на благородния метал - 91,6% и само 8,4% примеси. Накитите ще бъдат предложени на търг на 13 декември, а дни по-рано - от 7-ми до 9-ти декември кандидат-купувачите могат да ги огледат и отново в същия срок да подадат ценовите си предложения за тях.

Изделията са конфискувани в полза на държавата от Митница Свиленград. Те са колиета, пръстени, обеци, гривни и ланци. Заедно с тях на 13-ти декември в същия търг на НАП Пловдив ще бъдат предложени и около 30 килограма сребърни бижута, разпределени в отделни групи. Желаещите да ги купят могат да наддават както за една, така и за няколко групи, като за всяка трябва да подадат отделна ценова оферта. За да участват в търга, кандидат-купувачите трябва да внесат и депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на изделията. 

До края на тази година отдел "Продажби" в НАП Пловдив ще заинтригува бижутерите с още 8,4 килограма златни изделия. Те ще бъдат изтъргувани на 21-ви декември.

Близо 3 160 000 лева влязоха в бюджета от началото на 2011 година досега от реализирани само 27 търга на отдел "Продажби" в НАП Пловдив. За тези пари бяха продадени златни и сребърни накити, превозни средства и вещи, всичките отнети в полза на държавата при опити за контрабанда, заради незаконна дейност и други. 

От догодина всички подобни търгове ще бъдат обособени в специален електронен магазин на НАП, в който кандидат-купувачите ще могат да търсят бързо и лесно най-изгодната за тях оферта по ключова дума, цена, населено място и вид на вещта. Интернет-магазинът се разработва в момента, като друго негово предимство ще е, че обявите ще могат да бъдат придружени със снимков материал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).