4-месечно кученце снощи стана жертва на подхвърлена отрова срещу домашни любимци в Тракия

Автор: Васил Динев
Коментари (38)
12:26 / 25.11.2017
43851
4-месечно кученце снощи стана жертва на отрова, хвърлена срещу животните пред жилищен блок в Тракия. Ето какво разказа покрусената стопанка на животното пред Plovdiv24.bg:

Здравейте, с огромна болка подавам този сигнал и то е единствено, ако бих могла така да предпазя други невинни животни.

Тази вечер пред входа ни, блок 106 в ж.к. Тракия, нашето кученце - Троя, бе отровено. Беше едва на 4 месеца. Както си играеше щастливо, за секунди се свлече, започна да се гърчи и да й излиза пяна от устичката. Ужасът беше неописуем. Благодаря сърдечно на съседа ни, който веднага ни откара във ветеринарна клиника, но въпреки оказаната медицинска помощ, Троя си отиде. Ветеринарите казаха, че до фаталния край се е стигнало след натравяне от много силна отрова, която е било достатъчно само да е близната от някое толкова малко кученце.


Случаят е нелеп, една на метри от входната врата, и съзнанието ми няма обяснение за доводите и разсъдъка на "хората", хвърлили отровата. Днес жертва е моето кученце, утре ще е някое бездомно куче или коте, а в други ден, не дай боже, някое малко детенце.

Искрено се надявам общината да намери начин да предотврати злодеянията на тези убийци и дано няма повече жертви. Хора, пазете любимците си! Искрено вярвам, че светът може да е едно по-добро място, ако всички полагаме грижа и любов към заобикалящия ни свят.


Виж коментарите (38)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).