4 инцидента с мотористи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:17 / 25.05.2015
2118
Моторист пострада от невнимателен шофьор. Вчера около 10.30 часа на ул. "Цар Иван Асен III" в Асеновград водачът Е. Д. /54 г./ отваря вратата на паркирания си автомобил "Тойота" и удря мотопед "Ямаха", управляван от 73-годишен мъж от града.

Пострадал леко е мотористът, които след преглед е бил освободен за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Още 3 ПТП с участие на мотори в Пловдив от вчера. Около 17.00 часа на кръстовището между булевардите "Цар Борис III Обединител" и "Христо Ботев" лек автомобил "БМВ", управляван от А. А. /26 г./ от Пловдив, извършвал маневра "обратен завой" и ударил мотоциклет "Ямаха". Следствие на удара 27-годишният моторист изгубил контрол над управлявания от него мотор и се ударил в крайпътен бордюр. Той е бил прегледан на място от екип на "Спешна помощ" и е бил освободен за домашно лечение. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

Вторият моторист самокатастрофирал при извършване маневра "десен завой" на кръстовището между бул. "Кукленско шосе" и ул. "Скопие" около 20.00 часа. В. К. /37 г./ от Пловдив, поради движение с несъобразена скорост изгубил контрол на управляваната "Хонда" и се ударил в бордюр. Мотористът посетил болнично заведение самостоятелно, където му е взета кръвна проба за алкохол. Няма опасност за живота му.

Междувременно, третото пътнотранспортно произшествие с участие на мотор от вчера станало отново на кръстовище. При извършване маневра "ляв завой" на кръстовището между бул. "България" и ул. "Васил Левски" мотоциклет "Ямаха", управлявана от К. И. /25 г./ от село Трилистник, ударил пресичащата пътното платно 29-годишна пешеходка. 

Тя е била откарана в болнично заведение без опасност за живота и след преглед е освободена. Няма данни за употреба на алкохол от страна на моториста. Всички произшествия са били отработени по административен ред от служители на Сектор "Пътна полиция" Пловдив.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).