30% отстъпки лихвите за кредити от MiniZaem

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:33 / 25.09.2017
2507
Имате нужда от малък заем, но се притеснявате, че лихвите са твърде високи за вас? Ами ако ви кажем, че има финасова институция, която може да ви предложи бързи кредити с много добри отстъпки?

Кредитната институция MiniZaem стартира страхотна есенна кампания за всички свои клиенти. От 24.09 до 07.10.2017 година всеки, който има нужда от кредит онлайн и кандидатства за такъв, ще може да се възползва от 30% отстъпка от лихвата.

От есенната кампания на MiniZaem.bg могат да се възползват както редовни кредитоискатели, така и нови клиенти, които до сега не са кандидатствали за заем от кредитната организация.

Имате ли нужда от заем с изгодни за вас лихви? MiniZaem.bg ще отговори на всичките ви очаквания, че и отгоре!

Следете началото на есенната кампания на Мини Заем и се възползвайте от страхотните отстъпки за бързи заеми.
За да се възползвате от отстъпката трябва да подадете онлайн искане за кредит в рамките на провежданата кампания - от 24.09 до 07.10 (включително).

Не се налага да правите нищо по-различно - необходимо е само да предоставите валидна лична карта, да имате постоянни доходи от трудов договор и да прецените от каква сума имате нужда.

Без значение дали сте нов или редовен клиент, без значение на кой от финансовите продукти предлагани от Мини Заем сте се спрели, ако поискате своя заем от 24.09 до 07.10.2017 година, ще го получите с 30% отстъпка!
Какво означава това? Взимате сумата, от която се нуждаете, но лихвата, която ви се начислява и която трябва да погасите е с цели 30% по-ниска!

Времето тече! Ако наистина търсите малък заем с изгодни лихви, не губете време, а кандидатствайте сега!


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).