30-метров козунак, хиляди яйца и торта на "Великден с ПП ГЕРБ"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
07:20 / 24.04.2011
1850
Голям великденски празник организира Политическа партия ГЕРБ - Пловдив-град с ръководител областният управител инж. Иван Тотев на връх Възкресение Христово. Празникът започва в 10.30 часа днес пред централна поща в Пловдив. За пловдивчани и гостите на града структурата на ПП ГЕРБ е подготвила 30-метров козунак, над 2000 великденски яйца и огромна празнична торта. Малчуганите ще мерят сили в състезание на най-здраво великденско яйце, ще пеят, танцуват и ще се забавляват с приказни герои.

Традиция е да организираме такива прояви на големите християнски празници, защото те сплотяват хората и възпитават в ценности, сподели областният управител и областен координатор на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев. Той отрави покана към гражданите и сподели, че много изненади очакват присъстващите. На главната улица освен областният управител инж. Иван Тотев ще бъдат още народни представители от ПП ГЕРБ от Пловдив, общински съветници, кметове.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).