27 пощенски клона в Пловдивско ще приемат годишни данъчни декларации

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:15 / 23.01.2012
1115
27 пощенски клона в област Пловдив ще приемат годишни данъчни декларации от днес, 23-ти януари. Така, за поредна година НАП Пловдив ще осигури до края на кампанията алтернативна възможност за деклариране на доходите на живеещите извън областния град, с което ще им спести време и разходи за пътуване до администрацията. С 6 повече от миналата година са клоновете на "Български пощи" в региона, които ще приемат декларации.

Служителите в тях са предварително обучени от инспекторите на НАП. Клонове ще работят в Асеновград, Воден, Лъки, Стамболийски, Перущица, Кричим, Карлово, Сопот, Съединение, Хисар, Куклен, Брезово, Калояново, Садово, Раковски, Първомай и Тополово. Освен в тази населени места, формуляри ще могат да се подават и на 9 места в Пловдив. 

НАП Пловдив напомня на гражданите и фирмите, които ще се възползват от услугите на пощенските клонове, да окомплектоват коректно декларациите с приложенията към тях и необходимите служебни бележки.

Също така да бъдат налице подписи на подателя и банкова сметка ако ще се възстановява надвнесен данък. До днес наобед в НАП Пловдив са приети 750 декларации. 5 от тях са на млади семейства, които кандидатстват за данъчно облекчение заради теглен ипотечен кредит.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).